Att köpa valp av Kennel Aberlours

Jag följer Svenska Kennelklubbens och länsstyrelsens regler för hunduppfödning och överlåtelse av hund och innehar paragraf-16 tillstånd och f-skattesedel. Jag jobbar också i största möjliga mån utifrån Svenska Perro de agua Españolklubbens avelsrekommendationer och RAS (Rasspecifik Avelsstrategi). Högsta prioritet i min avel har mentalitet, hälsa och exteriör – där mentalitet och hälsa alltid kommer först. Läs här om vad du bör tänka på när du skall köpa valp.

Din valp är vid leverans (8 veckor)

 • registrerad i Svenska Kennelklubben
 • veterinärbesiktigad
 • vaccinerad mot valpsjuka, parvo och kennelhosta (Nobivac)
 • id-chippad

Den får med sig

 • SKK-stamtavla
 • startpaket med foder
 • pärm med information och råd
 • en ryggsäck packad med div. ”bra att ha-saker”
 • fäll
 • första klippningen ingår – jag visar dig hur det går till om du vill klippa själv
 • första årets medlemsskap i Svenska Perro de agua Españolklubben

Jag hoppas att du vill hålla kontakten så att jag kan finnas där och ge stöd och råd under hundens liv.