Planerade valpar

Till vintern/våren/sommaren satsar vi på några väldigt trevliga kombinationer. Sociala, nyfikna hundar utan rädslor. Vi hoppas på sociala, trevliga, vackra hundar med arbetsmotor i både svart/vitt, brun/vitt och beige. 

Söker du valp just nu? Helene har ett par fina hanar, leveransklara till påsk. http://www.perrodelani.se

Aberlours Maxine är dräktig med Minnepy’s Tasty Heart ”Foppa”. Valpar väntas i påsk med leverans i mitten av juni.

 

”Trixie” Aberlours Superstition och Bellman ”Aberlours Moondance” (HD-index 100) har fått 7 fina valpar, 6 hanar och 1 tik. Se bloggen för mer info (alla valparna är tingade).

 

 

 

 

 

 

Trixie är en glad och positiv liten tjej (ca 41 cm), älskar allt och alla. Hon hänger gärna med husse eller matte till jobbet eller jobbar hemifrån med matte.

Bellman är en tokigt glad och rolig hund som även han älskar allt och alla, ca 48-49 cm.

         

         

Aberlours Wild Honey ”Doris” och  SE UCH Aberlours Sir Duke ”Ville” (HD-index 105) fick två fina hanar 4/3. Tyvärr överlevde endast en. Han är tingad.

Både Doris och Ville är glada, sociala hundar som har lätt för att koppla av. De är båda ca 45-46 cm höga med fin exteriör.

   

  

Det ser lite fult ut på hunddata. Doris hade en liten, liten prick på cortex vid y-sömmen på vänster öga (svår att upptäcka för två veterinärer). En så liten diagnos fick två rader på hunddata…

Undersökande (väldigt erfaren) veterinär menade att det inte var något att bry sig om, att det med största sannolikhet inte är ärftligt, men att han inte kan skriva det vid första ögonlysningen. Han uppmanade mig att para en så oerhört trevlig tik ändå – och jag gick på veterinärens rekommendation (det krockar inte heller med SKK’s regler). Som valpköpare måste man dock känna till detta.